Wednesday, August 15 2018

volg-ons-op-twitter

volg-ons-op-facebook

spacer.png, 0 kB

2016

5 maart 2016 - Wraak van Salland, Baron Heino - 21:00 tot 0:00 uur (http://www.dewraakvansalland.nl/)

31 mei 2016 - Hemelvaartsdag Wilp (onder voorbehoud)

4 juni 2016 - Regio finale Clash of the Coverbands, Hengelo (Ov.) Metropool

Augustus 2016 - Trefpop, Schuinesloot


2015

14 mei 2015 - Hemelvaartsdag Wilp - 15.00 uur tot 16.00 uur

20 juni 2015 - Café d'Olde Wettering - Lierderholthuis - vanaf 20 uur  (https://www.facebook.com/bikerstothemusic)

 

6 juli 2015 - Vakantiepark Het Stoetenslagh - Rheezerveen - optie

10 augustus 2015 - Vakantiepark Het Stoetenslagh - Rheezerveen - avondvullend

15 augustus 2015 - Trefpop - Schuinesloot - tijd nnb

9 september 2015 - Live@Ideaal - vanaf 20.00 uur

september 2015 - Heino e.o. - Diverse bands voor het goede doel - tijd nnb  

 

Optredens die geweest zijn 

 

22 november 2014 - In the attic - Marktzicht Heino - vanaf 22.15 uur tot 23.00 uur (zaal open 19.00 uur)

26 oktober 2014 - Grasrock Okkenbroek - 15.00 uur tot 16.00 uur

11 oktober 2014 - Clash of the Coverbands - Metropool Hengelo

21 augustus 2014 - Pompdagen Heino

16 augustus 2014 - Trefpop - Schuinesloot - vanaf 23.00 uur

22 juni 2014 - middag - Leontien's Lady's Ride - Raalte

31 augustus 2013 - Rodeofeesten - Heino

30 augustus 2013 - besloten feest - Schuinesloot

17 augustus 2013  -Trefpop - Schuinesloot 

 

16 juni 2013 - ElsPop Wijhe


Wat is het toch heerlijk om te spelen tijdens een festival! We hebben echt genoten! Leuke combi van bands (van funk tot metal) en een toffe sfeer. Ondanks de slijmbeursontsteking van drummer Edwin (BIKKEL!) hebben we lekker gespeeld. Leuke interactie met het publiek ook en ein-de-lijk eens een slipje het podium op gekregen. Nahja, een boxershort dan! Raoul Nijland is een held ;)

Voor foto's check onze facebookpagina of klik op onderstaande link:

https://www.facebook.com/Elshoffeest/photos_stream

 


 11 mei 2013 - Openluchttheater Eibergen - Eibergen Swingt


Wat een leuk theater, daar in Eibergen! Dat was het eerste wat we dachten toen we aankwamen. En jemig, wat is het koud...dat was het tweede. Er waren gelukkig toch nog wat mensen op de been om er samen met ons een gezellige avond van te maken. We hebben heerlijk gespeeld en het aanwezige publiek zong en danste gezellig mee. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Er zijn foto's gemaakt die binnenkort op de website te vinden zijn. Maar je kunt ze ook hier bekijken:

http://www.openluchttheatereibergen.nl/fotos/13-05-11%20Eibergen%20Swingt%202013

 


30 april 2013 - Plein Heino - Koninginnedag "In the attic"

 

Heerlijk weer, tof publiek, gezellige sfeer en een vernieuwde setlist! Prima ingredienten voor deze Koninginnedag! Op onze eigen brandweerwagen mochten we lekker rocken...dat doen wij graag! Helaas konden we maar de helft van onze setlist ten gehore brengen vanwege de tijdsdruk, maar wat ons betreft doen we de rest van de lijst gewoon volgend jaar weer!

Als je klikt op de link hieronder kun je meer lezen over Koninginnedag 2013 in het altijd gezellige Heino. Ook is er een videoregistratie gemaakt van de gehele dag. Mocht je naar ons willen luisteren, dan even fast forwarden naar 2.19:

http://www.nuheino.nl/nieuws/nieuwsbericht/5990/Oranjefeest-Heino-een-goed-gevuld-en-muzikaal-spectakel-+-Video.html

 


 24 november 2012 - café Marktzicht Heino - "In the attic"


Het was weer gezellig druk in 1 van de leukste café's van Heino! Een afwisselend programma van diverse live bands en een leuke DJ zorgde voor een leuke sfeer en veel gezelligheid. Wij mochten de bijzonder geslaagde avond afsluiten en hebben totdat het echt niet meer mocht lekker doorgespeeld.

Wil je meer lezen? Kijk dan hier:

http://www.nuheino.nl/nieuws/nieuwsbericht/5464/

 


1 september 2012 - Trefpop Schuinesloot


Het was gezellig druk in Schuinesloot, het terrein was goed gevuld! Het mooie weer en het feit dat het laatste weekend van de vakantie was aangebroken heeft daar vast aan bijgedragen. Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten, springkussens en optredens van diverse dansgroepen, en voor de jongeren en ouderen een goed gevuld programma met bands die een connectie hebben met Schuinesloot. In ons geval is Simon de connectie, want het festivalterrein is zowat in zijn achtertuin! Het optreden ging lekker, aanwezige publiek deed leuk mee en het uur op het podium vloog voorbij! 

Op www.sasschuinesloot.nl zijn binnenkort foto's van Trefpop 2012 te bekijken.

 


15 juni 2012 - zwembad De Tippe Heino- 40 jarig jubileum

 

Bij een jubileum hoort een feestje! Dat hebben ze bij zwembad De Tippe goed begrepen. Allerlei leuke activiteiten overdag en 's avonds een paar lokale bands om feestelijk af te sluiten. Ook wij mochten meedoen, samen met Gans Anders en The Schiw. Een echt Heinose avond dus! 's Middags werd de laatste hand gelegd aan de nieuwe podiumwagen, de brandweerauto van Edwin is vakkundig omgebouwd door Edwin en Simon zodat we er nu niet alleen spullen in kunnen vervoeren maar het ook als podium kunnen gebruiken. 

 

Op nuheino.nl staat nog een leuk artikel over de activiteiten bij De Tippe:

http://www.nuheino.nl/nieuws/nieuwsbericht/5006/Zwemvierdaagse-in-jubileumjaar-feestelijk-afgesloten.html

 


19 mei 2012 - café Calluna Ommen - "Wraak van Vechtdal"

 

Als tweede band mochten we aantreden op het podium bij café Calluna. Een sfeervol café met leuk publiek dat wel in was voor een beetje rock! De set liep hartstikke lekker, publiek deed leuk mee en PATS...ineens een stroomstoring! Even naar buiten geglipt om af te koelen want het was heul warm op het podium. Gelukkig duurde het niet al te lang en konden we de set afmaken en verder genieten van de andere bands. En genieten was het. Wat is er toch veel talent in Nederland! Gans Anders ging er met de winst vandoor na een leuk en energiek optreden. 

Ow, op deze site kun je vast wat foto's checken! www.johanbokma.nl  (Wraak van Vechtdal 4)

 


30 april 2012 - "In the atticfestival" - Koninginnedag Wijhe


Voor het eerst werd er een Koninginnedageditie van het In the atticfestival georganiseerd...en wij waren erbij! Er was niet echt veel volk op het Gemeenteplein in Wijhe, maar de mensen die er waren hadden wel zin in een feestje. Hier en daar werd meegezongen en gedanst, erg leuk om te bekijken vanaf het podium! Organisatie was weer erg goed, evenals het podium (groooot!) en het geluid. Kortom, wij hebben heerlijk kunnen rocken. Op naar volgend jaar zeg ik.

Er zijn een heleboel foto's gemaakt, enkele daarvan zullen we z.s.m. op de site plaatsen!  10 maart 2012 - café Marktzicht Heino  -  "In the attic"

Mochten wij toch zomaar spelen op een heel leuk festival! Op vrijdagavond werd er gebeld. Of we zaterdagavond konden spelen want er was een band uitgevallen op het In the attic festival bij café Marktzicht in Heino. Edwin trommelde alle bandleden op en een uur later was het geregeld. Het In the attic festival is een leuk podium voor beginnende bands. Bij binnekomst zat de sfeer er al lekker in en rond 23 uur mochten wij het podium op. Snel opbouwen en spelen! Het werd een feestje! We hebben lekker gespeeld, publiek deed leuk mee en we hebben er nog een optreden aan over gehouden! Top avond!

Meer info en foto's, klik hier! 

 


10 februari 2012 - café Schoenmaker Luttenberg - "De Wraak van Salland"

Ons eerste optreden in de nieuwe samenstelling! Spannend, maar wat ging het goed! Aan het eind van de avond kon er gestemd worden op alle vier de bands die hadden gespeeld en tot onze eigen verbazing werden wij tweede. Dat was dus een superbegin! We gaan met een heel positief gevoel de toekomst in!

Bekijk hier het filmpje van het optreden

 
spacer.png, 0 kB